CEMENTOV PODMLADAK NAJBOLJI U VOJVODINI

Objavljeno: 30 октобра, 2016

cement-najbolji-u10-jsv

U subotu, 29.10.2016. godine u SPC Beočin u organizaciji JSV, i tehničkoj organizaciji JK „Cement“, održano je PRVENSTVO VOJVODINE za poletarce (U-10) na kojem je nastupilo 199 takmičara iz 33 vojvođanska kluba.

20161028_230935

Prisutne je pozdravio prvi operativac domaćina, Andrija Mumović koji je svima poželeo dobrodošlicu u grad cementa i judo-a, a potom pozdravio VIP goste na čelu sa dr Obadov Slavkom. Otvaranju su prisustvovali, predsednik Sportskog saveza opštine Beočin, Milenko Milinković, direktorka SPC Jelena Drobnjak, podpredsednik Judo saveza Vojvodine, Ničić Miroljub i drugi gosti.

20161029_110029

Takmičenje je otvorio zamenik predsednika opštine Beočin, Milanko Bjelobrk koji je biranim rečima poželeo dobrodošlicu svim učesnicima ovog prvenstva. Pored brojnih VIP gostiju takmičenju je kao specijalan gost prisustvovala i NADEŽDA PETROVIĆ iz JK „Slavija“ koja je ove godine osvojila titule prvakinje Evrope i u konkurenciji kadeta i u konkurenciji juniora, što do sada niko nije zabeležio u srpskom judo sportu. VIP gost je bio i njen trener JOVIČIĆ VLADIMIR, a oboma su od strane JK „Cement“ uručene prigodne plakete kao priznanje za veliki doprinos razvoju i promociji judo-a u Srbiji.

20161029_121908

Plakete su uručene i predsedniku Judo Saveza Vojvodine, Vukmirica Svetislavu, nacionalnom treneru za kadete, Šabotić Muniru, sekretaru Saveza, Barna Vlastimiru, predsedniku sudijske komisije, Vlatku Belovukoviću i predsedniku takmičarske komisije, Jočić Miroslavu. Na žalost sem, Šabotića niko od pomenutih zvaničnika JSV nije sačekao dodelu priznanja koja su uručena podpredsedniku Saveza, Ničić Miroljubu koji će im ih predati prigodnom prilikom…

20161029_110044

Za najbolju poletarku proglašena je Danijela Radović iz „JK „Sirig“, a za najboljeg poletarca Nemanja Bijelić iz rumskog „Slovena“, a oni su nagrađeni lepim peharima.

Najbolji klub  i u konkurenciji poletarki i u konkurenciji poletaraca je beočinski „Cement“ kome je pripao i pehar za najbolji klub u ukupnom plasmanu. Pehare su im uručili, naša judo legenda dr Slavko Obadov, Miroljub Ničić i podpredsednik SO Beočin Bjelobrk Milanko.

20161029_085457

Sem za dobar takmičarski rezultat Beočinci su se potrudili da prvenstvo organizuju na visokom nivou kako bi naše najmlađe judoke, roditelji i publika uživali u ovoj sportskoj manifestaciji.

Delegat na takmičenju je bio Jočić Miroslav iz Starčeva, a kontrolor suđenja internacionalni sudija Nikola Malešević iz Rume. Sudije na strunjači su bile sudije regionalnog i nacionalnog ranga.

Lekar na takmičenju je bila dr Miroslava Pušara, službeni fotograf Ismet Ademovski,  a program je vodio lucidni voditelj, Srba Jovičić.

Ružičasti Grand prix dali bi Nadeždi Petrović i njenom treneru Vladimiru Jovičiću koji su nam učinili čast da svojim prisustvom uveličaju ovaj sportski događaj a crni Grand prix jednom nesavesnom roditelju koji je skoro nasrnuo na jednu spremačicu koja mu je opomenula dete za nedolično ponašanje u sportskoj hali. Kada već  svom detetu ništa ne može da bar zube pokaže spremačici. Eto i takvih nas ima.

Beočin, 29.10.2016. godine

Pripremio: Andrija Mumović


Galerije fotografija:

Otvaranje


Borbe


Proglašenja


Ostalo

 1,812 total views,  1 views today

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *